bersalin czer 2 kali

hye mommy2 nak tanya kalau 2 kali czer memang kali 3 tak boleh normal ke ? ada tak mcm saya ? saya czer anak 2 sbb dia dah berak dalam perut so terpaksa czer hmm takde peluang nak normal..

4 Balas

faham sangat perasaan awak sis. kes kita sama ja. lagi2 due2 anak sy gender sama. fikir bnyk kali nak pregnant kali ke3. x boleh normal da sbb rahim kite kene ckup kuat untuk contraction..kalo tidak rahim boleh pecah..sbb tu kne serah diri 37 weeks untuk czer ke 3. sbnarnya pakar bedah ckp boleh kalo 4 kali tp risikonye besar...better jgn..dh dengar story..scary..

klu ikutkan masa jumpa doc baru ni,tak boleh dah sbb dah 2x czer.klu baru 1x czer baru diberi pilihan untuk normal atau czer

tula sedih rasa....mcm kecewa,jaga dah pemakanan bukak dah 10 cm last ceaser sbb ank berk dlm perut

1y ago

kan terpaksala czer asalkn baby selamat ..

tak silap mmg takda da.

2y ago

yeke hmm