Kandungan kecik..

Nak tanya kandungan 22minggu perut kecik normal ke..saya perut kecik tapi bby tu ada lah gerak..perut kecik tak ada apa apa ke pada bby..separuh orang dah 5 bulan perut dah nampak besar..semlm g klinik nurse dkt klinik check batuk demam tu..kata hari tu kamu mngndung kan perut tak nampak pon..dah berapa minggu nurse tu ckp..saya ckp lah dah 22w 3hari.

15 Balas

as long as baby n mummy shat.. normal jeeee.. sy dah 8bulan tp sume tegor perot kecik mcm 4-5bulan.. pegi keje pon pkai shirt size L je mcm sblom kawin tak tukar2.. lantak lah asalkan sy shat baby shat active berkungfu hustle dlm nie ckooooppp.. mane lah nak same org lain pnye bdn dgn kite.. 😅 tp ad bidan kampong kate sy perot ta nmpak besar sbb ank dy bebetol memenuhi ruang.. takde space dy mmbazir.. haha..