Kandungan kecik..

Nak tanya kandungan 22minggu perut kecik normal ke..saya perut kecik tapi bby tu ada lah gerak..perut kecik tak ada apa apa ke pada bby..separuh orang dah 5 bulan perut dah nampak besar..semlm g klinik nurse dkt klinik check batuk demam tu..kata hari tu kamu mngndung kan perut tak nampak pon..dah berapa minggu nurse tu ckp..saya ckp lah dah 22w 3hari.

15 Balas

zaman dah maju.. msih ada lagi yg tnya perut kecik la perut besar la.. sptutnya benda mcm ni,pengetahuan tu dah meluas.. mcm sy pon masa 7 bulan org compare perut sy dgn perut 7 bulan dia dulu.. ada jugak dr swasta yg ckp "eh kecilnya perut" .. prasaan bila ditanya soalan ni sbnrnya sama mcm org tnya kita "bila nk pregnant". dorg xtau ke soalan2 mcm ni buat ibu2 insecure dgn kesihatan bby , tumbesaran bby.. sbnrnya perut besar/kecik ,asalkn stiap kali checkup,tumbesaran dia normal, should be normal la.. aduh mnusia..