Kandungan kecik..

Nak tanya kandungan 22minggu perut kecik normal ke..saya perut kecik tapi bby tu ada lah gerak..perut kecik tak ada apa apa ke pada bby..separuh orang dah 5 bulan perut dah nampak besar..semlm g klinik nurse dkt klinik check batuk demam tu..kata hari tu kamu mngndung kan perut tak nampak pon..dah berapa minggu nurse tu ckp..saya ckp lah dah 22w 3hari.

15 Balas

Dont worry sis…size perut tu based on tuan badan. Kalau macam saya time pregnant ni berat naik but before pregnant memang badan kecik. Awal2 pregnant tu sampai 4 month nampak lah prut tapi keciklah. Sekarang dh nak masuk lapan bulan tapi sbab berat pun naik, perut x lah nampak besar sangat. Baby pun dah mula aktif so Dr cakap jangan risau