Kandungan kecik..

Nak tanya kandungan 22minggu perut kecik normal ke..saya perut kecik tapi bby tu ada lah gerak..perut kecik tak ada apa apa ke pada bby..separuh orang dah 5 bulan perut dah nampak besar..semlm g klinik nurse dkt klinik check batuk demam tu..kata hari tu kamu mngndung kan perut tak nampak pon..dah berapa minggu nurse tu ckp..saya ckp lah dah 22w 3hari.

15 Balas

Pertanyaan perut kecik besaq ni memang famous bethooool dekat TAP ni. Normal atau tak sebenarnya? NORMAL ----- as long as kita tahu perkembangan baby kita, masa scan takde apa apa yang abnormal, doctor pun okay, tu dah cukup dah. 💯 setuju & betul, kita tak perlu compare perut kita dengan orang lain. badan setiap orang tak sama. Biasa lah sis, mulut orang memang tak boleh nak tutup. Pengalaman saya sendiri, nak masuk 8-9 bulan tu baru nampak perut. Kalau tak orang tak perasan saya pregnant. Less worry, be happy mummy. Enjoy your pregnancy journey ❤️❤️