Baby heartbeat cant detect 8 weeks

Hi my last period date 16/8. Suppose 11 weeks kalau ikut lmp. Kalau ikut scan 8 weeks (sbb ovulation lambat) cycle 34 days. Ovulation on 21 day. I buka buku pink di kk. Masa scan can't detect heartbeat. Pergi hosp ..bagi masa 1 minggu lagi utk scan balik. Ada possible utk baby heartbeat detect by next week? #advicepls #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Slalu heartbeat jelas pd minggu ke 10. In shaa Allah next scan dh boleh tgk heartbeat. Sis fikir yg positif saja ya ❤️