Buka buku pink

Berapa weeks slalunya untuk buka buku pink? Saya pegi scan swasta masa 8w..janin ada tapi takde heartbeat lagi..doktor suruh repeat lagi 2 minggu..maksudnya 10w nnti..lambat sngat untuk buka buku ke masih normal lagi tempoh masa tu? #firstpregnancy

15 Balas

Sy call kk utk set appt buka buku pink masa 6minggu. Nurse set appt & minta hadir bersama suami (ujian hiv) masa sy 10minggu

ikut pkar 7 week dh bleh buka buku Pink sbb dh dgr heart beat tpi hri tu sy prgi kk nurse bg Isnin ni 10 week bru buka

Sebelum 12 weeks. Dah boleh call sekarang atau walk in untuk dapatkan tarikh temujanji

Saya buka minggu ke8, then nurse KK ckp "Good mama, kita target ibu2 preg buka buku before week 12"..

Dah boleh call kk utk set appointment. Masa sy dulu call 8w, kk suruh dtg buat buku 12w

saya hari tu pun 8week buka buku,kata nurse awal sngt awak buka buku..🤭🤭..

Saya berisiko hamil. Kandungan 4 minggu KK terima saya untuk buka Buku pink

normal. sy pi walk in kk ambil tarikh masa 10w. misi bg tarikh ngam2 12w

normal. kalau takde complications, paling awal 8w, paling lambat 12w.

saya buka buku pink ngam 13w sebab fully book kata nurse 🤭😅