Salam

Nak Tanya kalo air ketumban kurang pe patut buat eh?sy Dh 30 Mingus

10 Balas

Saya pulak bru ni scan swsta 25weeks dktr ckp air ketuban bnyk ..risau plk.kje mnum air tmbikai kut terbnyk plk. Stop dlu air tmbikai.. Hope nt scan kt krjaan 28weeks ok lah .

Org kata mkn tembikai dn minum air klpa byk2. Sy pn detected ketuban kurang masa 34 minggu. Try mkn tembikai dn minun air kelapa x jln jg. Last2 induce 36 minggu 😫

mkn buah tembikai,mnum air kelapa n mnum air kosong dgn byk yerr...

mitos saja pasal minum air kelapa tu..baik dengar nasihat doktor..

Sy ada baca makn buah tembikai...tp aty2 buah to mnis

Minum air banyak2... 3 liter sehari

Lbhkn air msk..mkn buah tembikai

try mkn tembikai byk2 sis..

Minum air tembikai ..

Mkn buah tembikai