Air ketumban banyak

Salam ibu2 smua.. Sy nk tnye... Kandungan Sy skrg 30 week.. Doktor cakap air ketumban byk... Risau jgk tkot jd apa2 kt bby... Sape yg de pengalaman air ketumban byk, blh x share pengalaman..#firstbaby

2 Balas

Wslm...Sama macam sis..air ketuban banyak...insya Allah xde apa2..masa sis sampai hospital dah 6cm..masa air ketuban keluar mmg banyak..sis emergency czer..sbb denyutan jantung baby dah drop sangat..xde rezeki nak bersalin normal kali ni..bersalin anak no 6..sebelum ni semua bersalin normal...jangan risau ye mommy..moga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye...

3y ago

Apa sebab air ketuban banyak ye

tda pengalaman sis maaf,tapi saya nak tanya sis mcm Mana Kira gerakkan baby yaa