35 Weeks Air ketumban kurang

Hai mommies, nak tanya la kalau air ketumban kurang kena bersalin awal ke ye? Sy doc kata air ketumban kurang sikit je lg 2minggu kalau check up still kurang kna pergi hospital. Pergi hospital tu utk check jela dulu kan? Ada tak mommies yg mcm ni kena bersalin awal sbb air ketumban kurang. #firstmom

1 Balas

sya msa prengnat ank first...air ketuban kurang..hri ni check up..hari yg sma jga sya kena warded.. bsoknya sya trus kna czer sbb bby dh lemas..sya brslin 36 weeks.. bby kluar je trus msuk nicu sebulan..sbb mcm² sakit dia ada..brat pn 1 kg je..

5mo ago

Sy dah kena admit awk 36minggu, kena tahan hospital smpai 37minggu utk induce. Sama sy pun bukan sbb leaking tp air kurang jgk bacaan 6 kebawah. Ni tgh tunggu cukup 37minggu utk bersalin.