Boleh ke ?

Nak tanya, kalau pregnant dh 6 bulan tapi baru nk nikah boleh ke? Ad baca kena tunggu lpas mlahirkan. Betul ke? Lepas tu agak agak bajet utk settle semua kahwin bajet berapa ? Kursus nikah dah buat. Dan boleh ke pakai cincin yg dah ada? Ke kena beli lain? Thankyou mami

2 Balas

Boleh je sis.. cincin tu xwjib pn, nk bg ap2 pn boleh.. ad org yg xmmpu, dia bg slipar kdai eco je sis.. asalkn bnda tu bleh dijadikn hrta.. hrta xsmastinya mhal😊

4y ago

Utk kwen bajet, sis buat yg wjib je dlu.. byr utk kadi dn mas kwen je (ikut negeri, boleh rjuk pej agama)

Sila ke pejabat agama tanya sis....tanya kat sini xsesuai