caj rawatan bersalin sekiranya tidak mempunyai surat sijil nikah

hai . saya nak tanya . agak ii nya berapa caj rawatan bersalin untuk org yang takda surat/sijil nikah/kahwin ye ? #pleasehelp

1 Balas

Caj rawatan ikut taraf warganegara. Kalau awak warganegara, murah je. Bukan warganegara mahal sikit tapi masih affordable

6mo ago

Yup. Tapi apa2 pun tengok pada caj hospital yang awak nak bersalin tu. Yang saya tahu hospital Putrajaya mahal sikit sebab semi gov. Selalunya mommies yang lain suggest untuk standby dalam RM300 untuk bersalin gov. Tapi jangan risau mostly tak sampai pun. Nak mudah, awak boleh call hospital yang awak nak bersalin tu or awak search je previous posts dalam TAP ni. Ramai mommies yang dah pernah share bill hospital gov.