Detail scan kk atau klinik swasta ?

Hi nak tanya kalau nak buat detail scan dekat klinik kerajaan ke swasta ye ? Sebab tadi saye pergi klinik swasta, doktor tu cakap die tak buat detail scan sebab detail scan ni yang buat hanya doktor pakar je. Saye tak tahu nak buat detail scan dekat mane.

13 Balas

detail scan ada je dibuat kt sonobee, sonovision, certain klinik yg tawarkan service ni ...sy buat hr tu kt sonobee..so far paling murah antara 2 lg tpt sy survey. :)