chocolate

Nak tanya kalau makan kek coklat atau dark coklat banyak anak boleh lahir hitam ke?? Mitos atau fakta???

152 Balas

mngarur je.haha.. tp kan sy kalau makan chocolate ke apa kan.baby laju je gerak.. laju je dia tendang.. suka sgt agaknya.. #31w

5y ago

baby da lahir da 7/12

Mitos. Eat what you want asalkan benda tu makanan. Bukan sabun, penyapu, habuk dan sebagainya yang tak boleh dimakan 😁

Ahaha xda la sis. But doc kata byk mkan chocolate boleh buat sembelit. Sy dh pon alami . Better kurangi makan choco

Mintos. Sy makan kicap air coklat benda yg gelap lah. Anak keluar putih. Tak ikut mak dia. Lg putih ayah dia🤣

Haha adehh. Kalau genetik gelap, takkan anak cerah, nanti orang fikir anak angkat 😂

Mitos tapi jangan makan banyak sangat nanti hb turun. Macam saya dah kena bebel dengan nurse 😬🤭

Saya suka sgt mkn coklat cadbury perisa koko semua... Alhamdulillah ank masih cerah wrna kulit 😌

Mak ayah hitam manis kang anak putih lepak org fitnah plak ank dgn spe plak kaaannn..kuikuikuikuik

nonsense. kalo nk kata makan bnda2 hitam xyah makan la chicken chop, sos BP, n others yg hitam2..

ya allah 🤣 sya ni hari hari mkn coklat , anak kulit cerah jee , takde pulak gelap 🤣🤣