Xsure Due Date Bila

salam semua..nak tanya kalau lupa date first period then kita letak date tu mcm selang sehari dua period boleh tak?

6 Balas

Ckp je x ingt sis..tp agak2 dlm date tu la..bgtaw nurse..nnt dorg akan tgk masa scan jgk..lbh krg x. Biasa skg ni org rajin download apps "My Calendar" utk letak bila mula n abis period..klu x dtg nnt kt apps tu akan naik la bape ari dh x period..

4y ago

klau tahu awl2 sng..hehe..inshaAllah sis..tq😍

Sya pun mcm sis x ingt last period,g klinik doktor scan,pun x dpt detail,sbb kdungan bru lgi die sruh g klinik o&g ,scan dri bwah dua kli scan dpt due yng sma

itulah. sy ingat doc akn kira hr last period..tp dia tnya first day period

4y ago

oow ok2..jd confuse plak kt situ..hehe..tq sis😘

W’slm. Bukan hari yg last dtg period ke?

4y ago

Takpe nti scan doc tahu juga baby dah brpa weeks. Ckp je tak sure dgn tarikh.

Cakap je xigt.nurse xmarah..😘😘

4y ago

hehe..tulah da bgtau doc xigt,dia pn tggu scan nti je lg 2mggu..tq sis😘

sy ckp xingt

4y ago

oow yeke..nti scan ke doc akn bg due date kt kita?