scan

Nak tanya, kalau kat KK berapa bulan baru dia scan ye? last dlu dia scan waktu forsf nak buat buku pink

8 Balas

Kalau kk dia scan saya masa mula2 buka buku pink 8weeks.. 11weeks, 14weeks, 28weeks.. Dan dokter kasitau last scan 36weeks..

Kk jarang scan melainkan ada problem. Klu sis nk tau atau bimbang perkembangan baby kena scan kt swasta

masa saya 9w, 20w & 33w. kk jarang scan kalau xde problem. kalau kita nk tgok bby scan kt swasta je

Saya kena bnyk scan sbb twin..kena ke kk..ke hosp lg.😅

kk tempat saya next scan slps buka buku, masa 20weeks.

Lebih baik scan msa 12 weeks ke atas

Biasanya dlm 18w. Lepas tu dlm 30w.

first**