nk tanya

Nak tanya kalau kandungan tak menjadi kene cuci sakit tak??

10 Balas

Saya gugur haritu kena cuci sebab dah melekat sikit dekat rahim . Doc bius separuh badan je , tak rasa apa apa pun masa buat then bila dah habis bius pun tak rasa apa apa . Be strong sis ❤

Tgok kndungn bpe mnggu.. Klaw xjtuh sndri..Kna cuci sis.. Situasi sy skrg nie... Bleeding dh bbpe ari.. Doc bg tarikh cuci nnti...xsakit..sbb doc bg pengsan..

Xsakit pun.. tahu2 dh siap, sbb doc bg pengsan 😃 sy aritu bby turun kt rumah, g spital darah je yg byk melekat..

Sy pernah misscarriage mse 13 week, dokter ckp kndungan x brkembang.. Tp dok x cuci sbb dia kluar sndri..

Minum air kelapa sis Tahun lps sy gugur mak sy bgi sy minum air kelapa campur madu ,sy xkorek

Sya tggu turun sendiri.. Tp still kna korek2 mna yg baki tinggal. X bius😓..

Xsakit sbb dia akan bius... bertabah k sis 😭

Yes sis... please see a doctor if u can.

pnglmn sy xskit pun...bius pnuh

tgk keadaan sis klu melekat kena bius sebab nak tarik janin tu klu turun sendiri lagi bagus, sebab cuci pun rasanya tade teruk kena cuci