kandungan anggur

Assalamualaikum.. Ada siapa2 yang pengalaman gugur kena cuci sakit tak?? Nak tnya betul ke kalau belom cuci,kandungan kite boleh jadi busuk dalam rahim kite.. Terima kasih

1 Balas

saya dah keguguran 3 kali.. kali ke 3 tu dah 13 weeks. mmg kena cuci or D&C.. x sakit sbb kena bius 1 badan.. buat kt pakar

4y ago

Terima kasih ye.. Lega sikit bila dgr xsakit.tp nak tnya la.. Bila kite sedar lps cuci tu rasa sakit x sis???