Baby songsang 34 week 3 days

Nak tanya .. kalau kandungan kita dah 34week then kedudukan baby dlm rahim songsang,rasanya boleh x posisi baby tuu kmbali balik ?? Rasaa takuttt ?? bila doktor cakap posisi baby songsang .. ada x siapa" sini yg ada pngalaman baby songsang masa Pregnant ? Boleh share x .. xdaa pngamalan sbb anak pertama ..

17 Balas

Dulu sy pun doc kata songsang, mak sy suruh berurut dg bidan, tp sy jenis x pcaya, benda dalaman, mana mungkin dia nampak baby kita, then blh pusing kan balik baby dlm keadaan asal.. Mcm x logic,😅sy biar je,lama² baby pusing balik.. Duduk tempat asal.. Cubalah teknik sujud, Insya allah xde apa, banyakkan doa.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis n baby...

4y ago

Insya allah, sy doakan semoga dpermudahkan segala nya... Baby kan baik, nanti pusing blk ye.. Tolong mama😍..