Baby songsang 34 week 3 days

Nak tanya .. kalau kandungan kita dah 34week then kedudukan baby dlm rahim songsang,rasanya boleh x posisi baby tuu kmbali balik ?? Rasaa takuttt ?? bila doktor cakap posisi baby songsang .. ada x siapa" sini yg ada pngalaman baby songsang masa Pregnant ? Boleh share x .. xdaa pngamalan sbb anak pertama ..

17 Balas

Sy dlu 34w scan songsang..sy byk bjalan naik turun tgga sujud lama2 n pujuk baby pusing smula..36w da ok

4y ago

Saya dari start kandungan 24w sis, slalu bjlan sbb g tmpt kerja jalan kaki sja .. skrng ni stiap hari saya pujuk baby pusing semula 😭 harap" nnti doktor scan 36w baby brada dlm kdaan yg btul 🤲