Baby songsang 34 week 3 days

Nak tanya .. kalau kandungan kita dah 34week then kedudukan baby dlm rahim songsang,rasanya boleh x posisi baby tuu kmbali balik ?? Rasaa takuttt ?? bila doktor cakap posisi baby songsang .. ada x siapa" sini yg ada pngalaman baby songsang masa Pregnant ? Boleh share x .. xdaa pngamalan sbb anak pertama ..

17 Balas

Sy pernah baca ada orang share dulu..tak ingat detail..tp cara nya mcm dia paksa diri solat macam biasa..akhir nya baby dia brada dlm kdudukan spatut nya..

4y ago

InsyaAllah..smoga dpermudahkn sis & baby 💕