Baby songsang 34 week 3 days

Nak tanya .. kalau kandungan kita dah 34week then kedudukan baby dlm rahim songsang,rasanya boleh x posisi baby tuu kmbali balik ?? Rasaa takuttt ?? bila doktor cakap posisi baby songsang .. ada x siapa" sini yg ada pngalaman baby songsang masa Pregnant ? Boleh share x .. xdaa pngamalan sbb anak pertama ..

17 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis. Sy pon doktor kata bayi duduk melintang. Kepala duduk belah kanan & kaki duduk belah kiri perut sy. Sebak hati bila dapat tahu, tapi jangan putus asa tau. Minta dengan Allah, & minta suami & mak2 kita doakan. InshaAllah Allah akan bantu kita. Sy pon scan time 34 weeks melintang. Masuk 36 weeks nanti doktor nak tengok lagi. Doktor okay je, dia siap bagi semangat kata inshaAllah baby akan pusing balik, selalu pujuk2 baby tu. 🤗

4y ago

Aaaammiinnn Allahhumma Aaamiinnn. Ya Rahmah Ya Rahimm. ❤