Gender scan

Nak tanya kalau kandungan 15w dah boleh tau ke kalau pergi scan gender baby ?

6 Balas

saya buat NT scan nk dekat 13 week haritu pastu kebetulan doc cakap nampak dh gender dia sbb dia tunjuk 😂 tapi nk lagi clear tunggu masa dia besar sikit . haritu terang2 nampak dia punya bebird haha . nk lagi confirm tggu 18week ke atas

8mo ago

Orite thank youu

saya baru je scan 16w.. Alhamdulillah nampak. Sblm scan pon Dr bgtau, suggest 18w dan ke atas. Tapi kalau rezeki nampak la dia 😊

Masih kecil susah nmpk😅saya haritu doc suggest 21//22 weeks mcm tu baru nmpk itupun kalau baby bagi tunjuk😂

seeloknya dlm 18w-24w. ni sy tanya pada klinik sendiri.

Saya last week scan 14 weeks dah nampak gender baby 😊

8mo ago

🤭🤭

sebaiknya 20w keatas