scan gender

Nak tanya, kandungan 19weeks dah boleh scan gender ke?

15 Balas

boleh . kalau baby mau bagi kerjasama mesti dia tunjuk apa gender dia . baby sy tida mau bgi kerjasama , scan di kk mcm girl. scan di hospital nmpk pistol . smpaikan doktor suruh sy beli baju color putih , grey 😂😂

Boleh. Sy 13weeks dh nmpak tpi doc ckap kemungkinan boy sbb nmpak pistol. sy scan balik 16weeks mmg btul2 apa yg nmpak msa 13weeks😊

boleh..klu ada rzki baby nk tnjuk pd ibu boleh nmpk..tp lg baik lps 20week keats..petua rmai ibu2..sruh mnum air sjuk2 sblm scan..

Saya 17weeks dah nampak bebird🥰 try lah, mana tahu rezeki baby nak tunjuk

Mungkin, tak pasti. Selalunya klinik kesihatan kerajaan scan on 20 weeks

Sya 28 week tp baby malu² tak mau tunjuk gender dia haishhhh geram mummy

blh. tp xberapa Jelas..lbeh baik buat msa 25 week ke ats

Boleh.. 18 week oun da nmpak saya punya..

Boleh kalau baby bagi kerjasama..

Boleh dear