Scan gender

Ada yg dah scan gender baby? Skrg sy 15w scan baby 16w4d😂 baby boy nmpk pistol doakan ye.. Anak first girl

4 Balas

Sy masa 12minggu dah nmpk gender tapi kata doc blm blh confirm.. bila scan balik masa 15minggu, dikepitnya pula 🤣 so kena tunggu appt yg akan dtg lagi lahh

masa 13 minggu dah scan baby besar seminggu. Sekarang 16 minggu.. Rabu ni pergi KK

sama saya pun sekarang dah masuk 16w,nak scan baby tapi takutttt.

💚💚💚