Hi, nak tanya

Hi, nak tanya kalau double line cmni dikira positif jugak ke? sebab second line dia ada kabur sikit..

Hi, nak tanya
10 Balas

positive sis congrats 🥳🥳mula jaga pemknan yaa jngn stress tauuu lgi" ngan somi 😆🤣🤣

Nampak double line tu walaupon samar2..nanti boleh repeat celup upt lg..btw tahniah 😘

Mcm positive tu sis.. try repeat hari2 makesure makin terang.. nnt lepas 2w blh scan dah

mcm positif ,try double cek time pagi ..mgkin lgi terang line tu ..tahniah

Ada tu sis nnti repeat lg seminggu insyallah line makin terang. Tahniahh

tahniah sis... ada dah tu... semoga rezeki saya pulk lepas niee

Positif dah ni sis..btw tahniahh yee jage kandungan baik2

inshaallah positif tu...blh cuba test lg pg esk..tahniah

mcm positif

Ya