Tambah susu ibu

Nak tanya. Kalau dah stop susu 4 bulan, ada chance lagi tak susu badan ada semula? Baby dapat susu ibu seminggu je lepas tu susu takde dah. Susu yg baby sy biasa minum akan stop dikeluarkan, dah try banyak susu lain tapi tak sesuai.

2 Balas

Boleh, cuba cari lactation consultants atau lactation counselor yg berdekatan, ada ikhtiar relaktasi. Sedangkan ibu angkat yg tak pernah bersalin pun boleh keluarkan susu. Kalau sungguh nak, cuba ikhtiar dgn cepat. Baru 4 bulan rasa sempat lagi tu.

kesian sis, saya pun xtau sgt tp cuba ajelah minum minuman milkbooster... inshaAllah manatau menjadi...