Cara Nak Stop Breastfeeding

Currently i pregnant 12 weeks, doctor suggest kan untuk stop breastfeed my 1st son(6 months old) dah try macam2 botol susu, jenis susu. Tapi my baby tetap tak nak minum susu botol. Boleh bagi cadangan cara untuk hentikan susu atau botol&susu yang sesuai??

4 Balas

Cari bentuk seakan akan puting ibu sis,,puting latex yg wide neck,, susu NAN tu rasa dia seakan akan susu ibu,,boleh try

boleh try botol medela calma. seakan2 puting ibu. baby kena guna tenaga utk hisap puting btol tu☺️

cuba bg botol susu pigeon. ramai mommy ckp berkesan.

pigeon wide neck