susu badan.? period.?

Nak tanya kalau dah period maknanya susu badan kurang / xde dah ye.? Btw baby baru 3 bulan..ada peluang ke nak tambah susu lg.? Ke mmg terus stop..? ??

1 Balas

Xd kna mgena rsanya sis. 😅 pemakanan tu kna seimbang n ckup zat. Brula susu tu meriah. 1 lg mind set. Kena pk positif . Sy stiap bulan priod. Msih mnyusu ank smpai skrg. Ank dh stahun 1 bulan. 😊 mnum susu jugak ya sis. Klau xbolei mnum. Beli pil klsium.

4y ago

Oh yeke xde kaitan..😂..nnty sy try laa cri pil kalsium tu..tq ye