beli barang anak

Nak tanya kalau baru 5bulan 1minggu dh boleh beli ke keperluan baby n ibu sikit-ii ? Ke terlalu awal

21 Balas

Kalau bdget cntik bli skli jln ok je.. lau x skrg dh bole Bli sikit2 sy hamil 3 buln dh bli sikit2.. jdi xde lah nti dh sarat bru nk kuar bli brg.. pent nti.. now brg smua dh packing tnggu ms bersalin je..moga di permudh kn urusan sis yew.. selmt. Bershooping..😁

Sy dah 21 week pun dah start beli sikit2..survey2 jgk mana yg murah n berbaloi.. Kalau waktu tu ada sale memang sy akan beli.. Beli last2 minit takut over budget pulak..

Boleh je sy pun beli sikit2. Bila dh mmg confirm gender dlm 7 bln tu sy dh beli baju2 & basuh skali. Skarang relax2 je dh tggu dia keluar.

boleh beli sikit² sis.. kadang kita x jangka bersalin ikut due/ tak .. lagi pun nanti bila dah 7/8 bulan memang x larat nak jalan 🤭

Sy beli start 3 bulan. Beli sikit2, smpai hujung dh lega barang byk sttle. Skg byk beli online je utk bbrpa item yg rasa perlu. 😊

Boleh je.. Kumpul sikit2 xdela terasa sgt.. Kalau beli sekali aduh terasa sgt duit terbang 😂😂 brg baby skrg makin mahal..

dah bole beli..saya kandungan 4 bulan dah beli sikit2,sekarang 8bulan 3 minggu brg dah complete sekali dah pack beg hospital

5 bulan sy dah beli sis..7bulan dah lengkap dah basuh pun semua baju..Sekarang ni dah nak masuk 9bulan xlama lg besalin.

bole sis sy hri tu 4 bulan dah beli sikit2,skrng dh 6 buln mnysal pula tk beli trus smua hri tu covid dah meningkat

Sy 5bln bru start beli dh bju sikit2.. Bli lmbt2 tkt xlrt nk jalan..dgn covid lg.. Bli slow2