pembuangan

nak tanya kalau awal pregnant mmg akan susah buang asir besar ke? 😅 sy dah seminggu tak membuang, nak kata sembelit tak. sblm pregnant lepas makan mesti buang. tp skrg susah benor nak membuang. kentut kemain lg rancak 😂

4 Balas

Sama mcm saya . Masa belum pregnant tiap2 pagi mesti membuang . Start dah tau pregnant smpai sekarang 8weeks dah . Kadang 5 6 hari baru membuang 😂😂

Sy ada juga sembelit haritu. Skrg dah ok. Tapi awak tak membuang seminggu tu mcm lama sgt je? Try gi klinik awakk. Mntak ubat sembelit.

banyakkan minum air masak and makan buah buah. naga ke buah jambu ke pisang ke hehe

5mo ago

sama mcm sy..3 4 hari bru berak😇

saya pon mcm tu.