kandungan 5 minggu

Nak tanya kalau 5 weeks boleh ke makan pedas. Hm teringin sangat nak makan mcd extra pedas tu ? tapi hubby tak bagi. Katanya tajam. Yeke?

54 Balas

Sebaiknya jgn mkn sis ,, kwn Saya mkn ,gastrik dia kambuh .. sampai kena bw g emergency

Baik xyah..huhuhu...husband kite mkn trus cirit2..nk2 kita yg pregnant ni...

Mkn pedas boleh...tpi jgn terlalu pedas....lepas Mkn pedas,cpat2 minum air susu....

Baik dgr ckp suami. Nanti sakit perut ke apa ke, taknak dia salahkan kt balik 😅

ada sudah kan ibu keguguran makan mcd tu..gara2 nak sedap tekak ..anak yg kesian..

Sy suka mkn ramen.. Start tau mngndung takot nk mkn.. Smpai skrg xdpt lg.. Huhu

Ikut kte gk sis... Klu dh teringin tu mkn jela ckit tp berigt spy x kempunan...

Adeh jgn mkn..sy mkn sblum mengandung pun seksa..cirit birit esok tu mc

Kadang ada separuh ibu mgandung xleh mkn pedas sgt pedih ulu hati😅

better takpayah mkn sis... bkn elok mkn mcd 3x pedas tu..