hi, assalamualaikum

Nak tanya. Kalau 3bulan pregnant & demam boleh pergi mana2 klinik atau kena pergi hospital terus ya? Mohon pencerahan ?

1 Balas

Pergi klinik jeboleh, asalkan kene jumpa dokter. Kalau ada bende serius baru dia akan transfer hospital tapi selalunya demam perkara biasa kalau baru 3bulan. Kalau dah sarat 9bulan tu lain

5y ago

Ouh yeke, macamtu.. Sorry saya takda pengalaman lagi sebab ni anak first. Btw ni sangat membantu, thankyou! 🌼