Pertanyaan

Nak tanya, kalau anak demam panas suhu 38 keatas then pergi hospital agak agak kena tahan wad tak? and kalau kena tahan ibu boleh teman sekali ke? anak umur 1tahun 5bulan. Mohon share ya siapa ada pengalaman. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

38suhu tgi tu sis..kalau x aktv x mkn or kne trik may be kne thn wad..ank sis aktv x?der slre mkn x?lau ade may be doc bg ubt ja

3y ago

sptt sis kne rujuk doc tu sis..tgi sgt tu..boleh kne tarik nti