Set pantang

Nak tanya, jenama set pantang apa yg bagus yer? Better beli set ke, atau loose punya? Sebab sy baca, ramai kata kalau yg set tu, x semua pun kita guna.. Apa yg penting kalau nk beli loose punya postnatal set ni? Maaf byk tanya, sbb ank pertama, baru nk merasa pantang..☺️

11 Balas

Saya beli Nonaroguy, loose pack. Beli yang mana praktikal dan yang mana saya akan guna. Yang minum2 saya xambil sebab takut ada kesan pada bayi. Untuk saya rugi beli set sebab saya takkan pakai semua. Saya baca setiap barang dalam set dan pilih mana yang saya akan pakai nanti ikut practicality dan kerajinan pakai nanti.

4y ago

Saya beli phytonatal (tak dapat guna sebab anak prolonged jaundice dan tak boleh ambil herba), minyak herbanika (tak pasti faulty product atau apa, minyak saya tak panas), dan herbanika barut (tak guna sebab c-sect..). Haha. End up tak guna pun.