set Pantang Tanamera

Hi Mommy nak tanya ? Set pantang yg tanameera punya , saya nak beli yg loose je ? Apa jew yg penting eh ? Pengalaman pertama

1 Balas

1. Jamu 2. Lulur 3. Herba mandian 4. Tungku 5. Param 6. Tapel 7. Pilis Param tapel dengan pilis best set seriayu . Yang ni paling guna masa pantang . Tak de minyak angin pun boleh guna param dan tapel je , hangat dia sedap . Jamu kadang dalam pantang tak boleh makan lagi kalau anak kuning . Lulur penting untuk minggu pertama tu , untuk hilangkan segala daki atau kerak yang naik masa pregnant .