Set pantang

Nak tanya, jenama set pantang apa yg bagus yer? Better beli set ke, atau loose punya? Sebab sy baca, ramai kata kalau yg set tu, x semua pun kita guna.. Apa yg penting kalau nk beli loose punya postnatal set ni? Maaf byk tanya, sbb ank pertama, baru nk merasa pantang..☺️

11 Balas

Nonaroguy and jamu ratu. NR sy cm beli lulur barut, minyak herbanika dan uncang akar kayu. Jamu ratu mustanir, dhuha, putik telaga dara dan gel bidara. Yg lain pula akar kayu utk mandi sy order online. Lulur pula mak sy buat lulur kunyit. Nk bg cntk kulit.