Cek UPT negatif

Ada tak yg lambat period cek upt negatif tapi akhirnya hamil.. Sebab pengalaman sediri tahu2 sakit keguguran...period memang lambat.

3 Balas

Ada... Makcik saya mai period macam biasa then slack 2 bulan check upt bnyk kli negative manjang Last2 perut pun rse xsdp mengeras and besar.. Then p hospital doc kta dh 6bulan mgndung... Sehari sblum p hospital upt negative jgk heran sgt2 mcm mna mgndung 6bulan xtau n upt negative ja

3y ago

Allah.. saya dh nk 3 buln check upt negatif, masa 8 minggu ritu ada gak simtom mual, jrawat naik, mkn byk… tp bila check kat doc krajaan nmpk je negatif trus ckp x hamil…bukn nak scan ke, check darah ke, Masa 6 minggu sy check kat klinik swasta kata hamil… bila check balik 9 minggu kata x nampak… Sy mmg x pernah period lewat melainkn mngandung.. ttc dah hmpir 5 tahun ank ketiga..

pernah mcm ni...check ngtive..pastu..check mcm smar soo pk period jak..skali ggur...fobia msh trsa..skrg pn delay dah 23hr..tp check -ve jak.....kecewa ja rsa..tp bserah jalah..tggu lg keajaiban apa yg nk dsmpaikn.doakn sy baik2 aja naaa

tk tau pla sis tp setau sy bila prgy upt positif.. klu late period n last² kuar period tu bkn kguguran..myb gnguan hormon.. jgn stress k..