Anak sulung

Nak tanya ibu2 semua, selalu org kata anak sulung keluar awal kn? sy dh 35weeks. Doktor ckp jangkaan 37weeks bersalin. Paling lambay 40weeks. Ibu2 anak sulung minggu ke berapa?

60 Balas

39 minggu

40 weeks

38minggu

Sy 38w

39week

34 wik

40w1d

37w4d

37minggu 2hri..xde rasa contraction pun just lendir berdarah je kluar.. Tp baby dh ready nk kuar.. Lps doc pecahkn air ketuban bru rasa contraction tu pun sejam je rse contraction nye.. Trus teran baby kena gunting skit trus keluar baby.. ☺️