Share ibu2 yg anak dah 2,3,4 bp minggu bby keluar

Sy ada soalan nak tnya..ada x ibu2 bsalin anak awal dr tarikh jangkaan?..sy anak sulung 41w,anak no2 39w,anak no 37w..anak no4 jangka awal bulan 12 ni..ada x ibu2 yg baby nak keluar awal?sbb semakin awal anak sy keluar🤭risau takut tlbih awal😁 #risau #risau_sangat

1 Balas

hai mommy. biasanya makin kerap bersalin makin cepat bukaan dan urusan kelahiran next baby tapi bergantung kepada jarak hamil jugak. first baby 39w jarak 4 tahun second baby 39w dan take time untuk bukaan ( iol ) bersalin betul betul 10 minit sebelum doktor decide czer jarak 1 tahun third baby 38w iol tapi tak ambik masa lama utk bersalin