panadol yang bole makan masa demam

Nak tanya ibu2 mengandung dlm ni..pernh tak ambil ubt demam kat farmsi jenama Avadol fast? Sbb ad org kata ambil panadol effect perkembangan bby.. btw saya bru 13 mnggu

12 Balas

saya haritu demam just dr hospital bagi makan panadol ja. cara makan pon tak boleh lebih 6 biji 1 kali sehari. means awk kena makan 2 biji sekali sehari sahaja. klau ada selsema jgn makan ubat selsema try makan buah limau. mmg ambik masa sikit tpi inshallah sembuh.