panadol yang bole makan masa demam

Nak tanya ibu2 mengandung dlm ni..pernh tak ambil ubt demam kat farmsi jenama Avadol fast? Sbb ad org kata ambil panadol effect perkembangan bby.. btw saya bru 13 mnggu

12 Balas

pi je kk. jumpa doc. nanti kk bg panadol yg selamat utk mkn. free je. tak pyh beli luar...

time prgnt kalo demam mkan paracetamol yg 500mg tu je. lain2 btter elakkan

5mo ago

PCM sahaja ke ada campuran? dan berapa mg? kalau tak pasti jumpa doktor sis. ataupun kalau tak mahu ke klinik, sis ke farmasi, tunjuk ubat tu dan tanya pharmacist bertugas.