Minyak Telon untuk Kulit Sensitive

Assalamualaikum mommies. Boleh share minyak telon yang sesuai untuk baby sensitive skin? Dah try Minyak Telon Cap Lang & Tropical Herbs tapi dua dua buat skin baby naik rashes. Any suggestions? Baby currently 6 months 🥹 #firsttimemom #firstbaby #bantusharing

5 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni minyak apa yg sesuai .kena try n error rsnya mana bby ok..mcm sy dlu guna minyak telon bebiku .ia sesuai tuk ank sy... jika anak jenis lepas pakai tu dia ada ruam..better stop dr sapu pd bby .mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y ago

Hmm baik terima kasih banyak puan. 🥰

Baby awk cam saya. Takleh minyak telon. Baby saya pakai tropika. Dah bnyk tube dah dia pakai mmg kentot2 and tak da kembung dia. Saya tak jual tpi ni betul2 experience kami 🤣

Saya guna minyak brand Anugerah. Alhamdulillah serasi. Sama2 try & error ya..moga2 ada yg serasi dgn baby awak..☺️

Try guna krim baby brand Tropika

try cream Youbaby