Perut Kecik

Nak tanya ibu ibu berapa bulan perut kita mengandung baru nampak besar ?

41 Balas

Sy sampai lahiran pon orang cakap tak nampak perut besar...tak nampak 🤰😅🤦‍♀️

B4 pregnant pon sy mcm dh buncit ckit. Hahaha.. dh pregnant lg menonjol.. bru nk 3 bulan ni

Anak 1st & 2nd 6bln ke atas baru perut sy nampak..yg ke 3 ni 4 bln lbh pulak dh menonjol..

Saya anak pertama 5 bulan lebih baru nampak buncit sikit, tu pun tak nmpk mengandung lagi

Saya dah 8bulan ni ramai yang tegur perut kecil. Tapi saya rasa sarat sangat dah 😅

Why saya 2bln dh nmpk.. Huhu.. Pinggang sume dh lurus.. Xde shape dah

Sy ank nk masuk 5..6bln pun org tak prsan..ingt perut ku buncit😂

ikut bdn ibu juga sis mcm syg 21w k atas baru start nmpk baby bump

Sy dh 7 bulan ank ke 4 xnmpk mane perut baby pon kecik jer...😔

sebulan prgnt nmpk dh..yg slung 2 mggu prgnt nmpk dh..

5y ago

Haha a ah.. Mmg jenis tebal.. Kalau x pregnant pon bahagian ni la paling payah nk turun.. Mase kawin pon berat dh 53kg.. Tang perut still xleh cover ag.. Hahaha