SIZE PERUT KECIL

hi, ada tak ibu ibu sini yg 4 bulan nak masuk 5 bulan tp perut x berapa nampak?

5 Balas

sma CM Sya mngandung 5 bulan tapi tak npk perut😅jiran2 pun tak tau Sya mngandung. suami Sya yg tinggal serumah pun hran🤣tapi KLU baring terlentang bru npk ketulan keras2 tu..

saya sampai bersalin pun orang kata tak nampak perut. asalkan baby kat dalam sihat, size perut takde isu

saya baru naik sikit . kalau mkn bnyak perut penuh tu nmpk lah . pastu bngun esok pg kempis balik 😂

Ada..saya pun sama juga perut nampak kecil je lagi 🤭🤭

Normal je tu awk, no worries 🥰