jantina

nak tanya hospital gov ada inform x jantina kalau kita tanya? ada appoinment o&g dh ni...

8 Balas

Blh je..masa sy pregnat 5 bln dulu ada bt details scan dgn pakar o&g kt hosp gov..sy tanya dia jwb je..dan mmg btl pn kluar lelaki..klu kt kkia sampai nk bersalin pn xnmpk2..🤭

smlm saya pergi o&g ty boleh tak tengok jantina.. dokter tu lyn je. tp sayang dia kepit da... hahha malu la tu...

5y ago

Same la kita. Siap tutup muka. 😂

Ade.. sy tiap kli chekup o&g doktor bg th jantina.. doktor yg xcited😂

Tnya je.. Kdg² doc sndr inform gender sbb dh nmpk.. 😊😊

Inform je sis 🤗✌🏻. Sis boleh tnya jantina kat doctor.

Boleh jer tanya.. Klu nmpk, mmg dia bgtau.. ☺️

Rasa best kan.. excited sje rasa. 😊😊😊😊

Blh je