Mengiring selepas pantang czer

Hi nak tanya. First time mom here. Sy baru lepas czer 62 hari. Dh boleh baring mengiring ke? Dia jd mcm x selesa sebab perut gelebeh tu. Sebenarnya selamat ke tidak? Xrasa sakit pun cuma x selesa perut gelebeh ke tepi. Mohon share mommies2 sekali 🙏🏻🥹

1 Balas

hari ke 3 lepas czer lagi saya dah baring mengiring. kalau tak mengiring mcm mana nak bangun dari baring? dr pun ajar kan nak bangun kena mengiring dulu. jadi nak tido mengiring pun takde masalah