Czer hari ke berapa boleh tidur mengiring

Biasa ke rasa macam perut gelebeh ? #czermom

3 Balas

sy czer dalam hospital lagi dah tidur mengiring 🤔. kalau baring meniarap tu yg amik masa lama sikit sebab rasa ngilu kat luka czer bila tiarap. normal je rasa perut gelebeh, rasa perut kebas, rasa perut lembik2, sebab luka dalam tu masih dalam proses nak sembuh.

Sy lepas 2 minggu baru berani tdo mengiring sebab masa awal2 bersalin rasa sakit kalau mengiring. Ikut selesa sis ya. Mmg rasa perut gelebeh nk berjalan pun risau isi terkeluar. Take time semua tu nk baik

Dari awal2 selepas bersalin pun dh boleh mengiring. Meniarap je xboleh. Awal2 mmg rasa x selesa kat perut tu. Luka masih baru.