Mommies czer

Salam mommies2 semua.. ada x mommy yg czer xboleh tidur mengiring? Normal ke? Sy mommy czer hari ke 40, masih xboleh tidur mengiring.. klau x, akan rasa senak dkt tempat czer.. rasa menekan mcm tu.. kalau tidur bersandar atau terlentang, bru ok.. boleh share tak mommies semua.. first time mommy czer.. tq #SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

so far sy ok tido mengiring kanan kiri . first mom juga . tp ngilu2 ada . luka luar dah kering . dlam pun ok sbb tekan2 xrasa sakit . cuma ngilu2 ada

2d ago

sy xboleh tidur mengiring.. rasa sakit.. sblum ni luka czer ada terbukak sikit kat hujung, tp skrg dah ok.. yg dlm tu xpasti la.. sbb kdg2 tekan rasa sakit...kadang2 xrasa ape