overdue...

Nak tanya dngan ibu2 kat sini , siapa pernah kna induce ..? Sy overdue smpai hari nie blom ada tanda2 lgi baby mau kluar , hari isnin nie 28.9.20 trpaksa p serah diri , tinggal 1 hari lgi , takut , smua adaa , so kpada ibu2 yg pernah kna induce @ masuk belon cuba kongsi sikit ..? pngalaman anda ... tQ

8 Balas

due date sy 1/10...esok 29/9..last follow up kk...mgkin sy pun kne admit hosp ..sbb takda tanda2 bersalin..harap2..ada keajaiban berlaku..hanya boleh berdoa dan sabar je..menanti kontraksi tanpa induce atau belon..sy takot..ni kandungan pertama..mmg takda pengalaman..skrg cuma rasa sakit mcm senggugut tu..dgn sakit ari2..tp takda tanda2 apa..semoga urusan kita dipermudahkan..aamiin..